Perintäpalvelut

Inhimillinen ja joustava asiakaspalvelu on perintäpalveluidemme keskiössä.

young woman at her home office with her pet dog

Perintäpalvelut yrityksille – Kun asiakas ei maksa laskuaan

Kun yrityksesi kohtaa tilanteen, jossa asiakas ei maksa laskuaan sovitussa maksuajassa, edessäsi voi olla aikaa vievä ja haastava saatavien perintä. Se kannattaa kuitenkin tehdä, jotta saat saatavasi takaisin. Avuksi kannattaa ottaa perintätoimisto, joka hoitaa laskujen perinnän tehokkaasti, luotettavasti ja siten, että asiakassuhde voi säilyä jatkossakin, olipa kyse sitten kuluttaja- tai yritysperinnästä.

Meiltä saat käyttöösi nykyaikaisen ja asiakasystävällisen palvelun, joka sisältää myös aktiivisen puhelinperinnän. Olemme kumppanisi kaikissa avoimiin saataviin liittyvissä asioissa, tarvittaessa aina oikeustoimiin asti. Pääset vaivattomasti seuraamaan reaaliaikaisesti kaikkia tehtyjä toimenpiteitä ja toimeksiantojen tilanteita. Tarvitsemasi raportit saat helposti ja nopeasti.

Läpinäkyvä toiminta, automatisoidut prosessit ja modernit järjestelmät tekevät meistä luotettavan ja tehokkaan kumppanin, joka pystyy tuottamaan laadukkaan palvelukokonaisuuden myös suuremmille laskuvolyymeille.

Voimme joustavasti sopia, minkä osan perintäprosessista haluat ulkoistaa:

Tarvittaessa voimme auttaa myös riita-asioiden hoidossa, konkurssivalvonnassa, trattaperinnässä ja muissa perinnän erikoistoimenpiteissä. Meiltä saat myös kansainvälisen perintäpalvelun käyttöösi, jos avoimia saatavia syntyy ulkomailla.

Laskun perintä voi olla aikaa vievää ja haastavaa

Laskun perintä voi olla aikaa vievää ja haastavaa, olipa asiakkaasi kuluttaja tai yritys. Sen vuoksi saatavien perintään kannattaakin valita luotettava kumppani, joka on erikoistunut sekä kuluttajaperintään että yritysten välisiin saataviin.

Yritysperintä vaatii ymmärrystä kyseisen alan liike-elämän erityispiirteistä ja yritysmaailman haasteista ylipäänsä. Kun yritysten välillä syntyy maksuongelmia, ammattitaitoinen perintätoimisto voi auttaa ratkaisemaan maksuviivästysten aiheuttamat ongelmat ja varmistamaan, että saatavat saadaan perittyä mahdollisimman pian.

Valitsemalla luotettavan yritysperintäpalvelun voit varmistaa, että saatavat peritään ammattimaisesti ja sovitussa ajassa. Vahvistat oman yrityksesi taloudellista tilannetta, kun saat perittyä saatavasi optimaalisesti. Läpinäkyvä toimintamme, automatisoidut prosessit ja modernit järjestelmämme takaavat sinulle tehokkaan kumppanin, jonka avulla vapautat oman yrityksesi resursseja siihen, mihin ne ovat tarkoitettu – ydinliiketoiminnan hoitamiseen.

Kredinor avuksi perinnän kaikkiin vaiheisiin

Olemme kumppanisi kaikissa avoimiin saataviin liittyvissä asioissa, tarvittaessa aina oikeustoimiin asti. Hoidamme laskujen perinnän tehokkaasti, luotettavasti ja siten, että asiakassuhde voi säilyä jatkossakin, olipa kyse sitten kuluttaja- tai yritysperinnästä.

Meiltä saat käyttöösi nykyaikaisen ja asiakasystävällisen palvelun, joka sisältää myös aktiivisen puhelinperinnän. Pääset vaivattomasti seuraamaan reaaliaikaisesti kaikkia tehtyjä toimenpiteitä ja toimeksiantojen tilanteita. Tarvitsemasi raportit saat helposti ja nopeasti. Läpinäkyvä toiminta, automatisoidut prosessit ja modernit järjestelmät tekevät meistä luotettavan ja tehokkaan kumppanin, joka pystyy tuottamaan laadukkaan palvelukokonaisuuden myös suuremmille laskuvolyymeille.

Voimme joustavasti sopia, minkä osan perintäprosessista haluat ulkoistaa.

Ota yhteyttä myyntiin - Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!