Saatavien osto

Erääntyneet saatavat voit myydä meille kertaluontoisesti tai jatkuvan kaupan sopimuksella. Ostamme lähtökohtaisesti kuluttajasaatavia.

young woman at her home office with her pet dog

Saatavien myynti vapauttaa pääomaa

Erääntyneiden laskujen hallinnointi sitoo aina pääomaa ja resursseja. Saatavien myymisellä vapautat pääomaa ydinliiketoiminnan kehittämiseen sekä pystyt tehostamaan saatavienhallinnan prosesseja. Parantuneella likviditeetillä on myös välittömästi positiivinen vaikutus tulokseen, samalla kun se vähentää merkittävästi ennakoimattomien luottotappioiden riskiä.

Ostamme erikokoisia riidattomia saatavasalkkuja. Olemme asiantunteva kumppani läpi koko ostoprosessin. Analyysitiimillämme on vankka tietämys ja laaja kokemus salkkujen hankinnasta ja hallinnasta. Hyödynnämme automatisoituja prosesseja, tekoälyä ja koneoppimista, jotka mahdollistavat nopeat ja sujuvat prosessit tietojen analysointiin, salkun siirtämiseen ja perinnän seurantaan. Standardoidut menettelyt ja modernit järjestelmät takaavat myös saatavien saumattoman siirtymisen uudelle velkojalle.

Saatavien ostopalvelu toteutetaan useimmiten kertaluonteisella kaupalla tai jatkuvan kaupan sopimuksella.

Meillä Kredinorissa asiakaspalvelun keskiössä on aina inhimillinen ja joustava palvelu. Pyrimme hoitamaan toimeksiannot ratkaisukeskeisesti ja aina loppuasiakkaan tilanteen huomioiden.

Saatavien oston palvelumme

  • Yksittäisen saatavasalkun osto (One-Off). Ostamme yksittäisen saatavasalkun silloin, kun se halutaan myydä.
  • Jatkuvan oston sopimus (Forward Flow).
    Useimmiten saatavat ostetaan kerran kuussa. Sovimme joustavasti, haluatko sisällyttää ostoon kaikki saatavat vai osa niistä. Sinä päätät, missä prosessin vaiheessa saatavat myydään.
  • Perintäpalvelut yhdistettynä saatavien ostoon.
    Sovimme yhdessä prosessin, missä aloitamme saatavien hoidon vapaaehtoisessa perinnässä. Vapaaehtoisen perinnän jälkeen ostamme yhä avoimena olevat saatavat esimerkiksi ennen oikeudellinen perinnän aloitusta.

Harkitseko saatavien myyntiä? Varmista saatavasalkullesi optimaalinen hinta ja kutsu meidät mukaan saatavien oston myyntiprosessiisi.

Ota yhteyttä myyntiin - Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

Tutustu myös muihin palveluihimme