Asiakastarinat

Päivitämme tälle sivulle asiakkaidemme kokemuksia.

Kredinor logo

Läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta Messukeskuksen saatavien perintään

“Kaipasimme läpinäkyvyyttä sekä monipuolisuutta saatavien perintään kustannustehokkaasti. Kredinorin kanssa yhteistyö on ollut erittäin sujuvaa ja mutkatonta. Henkilöt saa nopeasti kiinni ja asiat ratkaistaan nopeasti.

Kredinor on hyvä yhteistyökumppani, joka toimii aina ratkaisukeskeisesti niin meidän kuin meidän asiakkaidemme kanssa. Heidän teknologinen kyvykkyys mahdollistaa meille tärkeiden asioiden toteutuksen. Olemme olleet Kredinorin asiantuntijoiden hyvissä käsissä heti ensimmäisestä päivästä alkaen.

Voin lämpimästi suositella Kredinorin kumppanuutta etenkin sellaisille yhtiöille, joilla on laajempi säännöllinen tarve perintäyhtiön palveluille.”

Petteri Nissinen, CFO, Suomen Messut Oyj

Messukeskuksen kokemukset Kredinorista

Kredinor Hansa Isännöinnin maksuvalvonnan tukena

“Hansa Isännöinti Oy tarjoaa laadukasta ja asiakaslähtöistä isännöintiä Helsingin kantakaupungin alueella. Halusimme lisätä maksuvalvonnan kokonaisprosessin laatua ja saada selkeämmät rutiinit etenkin erääntyneiden saatavien hoitoon. Kredinor tuntui sopivalta kumppanilta, jonka ratkaisukeskeinen toimintamalli sekä selkeä kommunikointi vakuuttivat kokeilemaan heidän palveluitaan.

Yhteistyö aloitettiin vuonna 2020, ja olemme olleet tyytyväisiä valintaan. Kredinorin osaava henkilöstö auttaa meidän sovittujen maksuvalvonnan rutiinien kanssa ja myös erilaisten erikoistarpeiden selvityksessä. Suosittelen lämpimästi Kredinorin palveluita yrityksille, jotka kaipaavat aktiivista ja osaavaa kumppania maksuvalvonnan ja perinnän tarpeisiin.”

Hanna Kiviluoto, Yrittäjä, Hansa Isännöinti Oy

Hansa-Isännöinti-Logo