Ura Kredinorilla

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa laskutukseen ja avoimiin laskusaataviin liittyvissä asioissa. Perintäpalveluidemme keskiössä on inhimillinen ja joustava asiakaspalvelu. Luomme tulevaisuuden ratkaisuja, jotka tuovat lisäarvoa kaikille osapuolille. Asiakaslähtöistä toimintaamme ohjaa visiomme ”We help you make it.”

Olemme aloittaneet toimintamme vuonna 2018 ja yrityskauppojen myötä toimimme nyt osana pohjoismaista Kredinor-konsernia. Toiminta on kasvanut vahvasti alusta asti. Kredinor Group työllistää tällä hetkellä noin 600 henkilöä, joista noin 40 henkilöä työskentelee Suomessa. Toimistomme sijaitsevat Turussa kauppatorin laidalla KOP-kolmiossa sekä Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien päässä Vallilassa.

Haluaisitko olla osa vauhdikasta kasvutarinaamme? Avoimet työpaikkamme löytyvät sivun lopusta.

 

Parhaat ihmiset

Haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaat ratkaisut ja ensiluokkaista asiakaspalvelua kaikille sidosryhmillemme. Siksi tarvitsemme joukkoomme välittävää ja ammattitaitoista henkilökuntaa, jotta onnistumme parhaiten.

Arvomme ovat uteliaisuus, myötätunto, sitoutuneisuus ja rohkeus. Arvot ilmaisevat, miten haluamme Kredinorin koettavan ja määrittelevät käyttäytymisemme. Arvot ovat sisäinen kompassimme, joka ohjaa meitä päivittäisessä työssä – erityisesti vaikeissa tilanteissa.

Meillä Kredinorilla on mahtava työyhteisö, jossa arvostetaan työkavereita ja työskentelemme tavoitteellisesti. Kredinor-henki välittyy kauas ja olemme avoimia, ystävällisiä, auttavaisia sekä reiluja. Säilyttääksemme huikean työilmapiirimme, etsimme joukkoomme positiivisia, motivoituneita, itseohjautuvia ja energisellä asenteella varustettuja työkavereita.

Kredinorilaisena olet osa yritystä, jolla on pitkä kokemus ihmisten asettamisesta etusijalle. Meille työntekijämme ovat todella yrityksen tärkein voimavara.

Pidämme työntekijöistämme huolta

Tavoitteenamme on olla vetovoimainen työnantaja, jossa työntekijät saavat loistaa! Kredinorin työntekijänä olet osa ihmislähtöistä yritystä, jossa on turvallinen ja kehittymistä tukeva työympäristö. Haluamme pitää kaikista työntekijöistämme hyvää huolta.

Työntekijämme pääsevät aktiivisesti osallistumaan sekä itsensä että toiminnan kehittämiseen ja työyhteisömme rakentamiseen entistä paremmaksi. Kannustamme siihen, että jokainen voi tuoda rohkeasti omat ajatuksensa esille tai kysyä, jos mikä tahansa asia mietityttää. Hyvässä ja avoimessa ilmapiirissä jokaisella on turvallista olla ja työskennellä.

Kasvuyrityksenä arkemme on vauhdikasta, joten siksi haluamme tukea työntekijöidemme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Ymmärrämme erilaisia elämäntilanteita ja olemme tukena elämänmuutoksissa.

Voimme tarjota houkuttelevan ja hyvän työpaikan, jossa on monia mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehitykseen, hyvät työsuhde-edut ja viihtyisä työympäristö.

Tarjoamme sinulle

Henkilökohtaista ja ammatillista kasvua

  • Kansainvälinen työilmapiiri ja toisiaan tukevat ja kannustavat työkaverit
  • Tukea omaan ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen
  • Joustavat työajat sekä mahdollisuus työskennellä osin myös etänä
  • Mahdollisuuden osallistua tavoitteelliseen ja virikkeelliseen kasvutarinaan

Edut työntekijälle

  • Kattavat työsuhde-edut, joihin tällä hetkellä kuuluu mm. täysi lounasetu sekä liikunta- ja kulttuurietu
  • Työntekijämme ovat hyvin vakuutettuja ja henkilöstön käytössä on laaja työterveyshuolto
  • Modernit ja viihtyisät toimistot keskeisillä paikoilla Helsingissä ja Turussa
  • Henkilöstötilaisuudet ja -juhlat sekä liikuntatapahtumat
Kredinor Helsinki Finland

Haluatko tietää heti avautuvista työpaikoista? Tilaa itsellesi työpaikkavahti alla olevasta linkistä, niin saat heti sähköpostiisi tiedot avautuneesta työpaikasta. Voit myös aina jättää meille avoimen hakemuksen.

 

Haluatko tietää enemmän uramahdollisuuksista Kredinorilla? Ota rohkeasti yhteyttä!

Kati Niiles

People Partner
kati.niiles ( at ) kredinor.fi
+358 50 564 2861
Linkedin

Kurkkaa myös somekanavamme!